VÅRA BOENDE

Komfort i Naturen -

Förläng känslan med en natt i något av våra totalrenoverade hotellrum eller villa. Våra boenden har en skandinavisk inredningsstil med många fina detaljer och materialval, luftigt och ljust med stora fönster och vacker utsikt. Vi har verkligen ansträngt oss för att du ska känna dig bekväm och avslappnad, det kommer du att märka.

Våra paket & erbjudanden

Designa din Upplevelse -

Våra erbjudanden och paket ändras under hela året för att på bästa sätt ta vara på den omgivande vackra naturen. Dra full nytta av din reträtt med våra Seniortisdag, Golf paket, Padel paket och mer!

Våra Tjänster

Välkommen till Barsebäck -​

Vi är väldigt glada över att ha dig som medlem. Vi är glada över att kunna erbjuda dig alla fördelar som medlemskap ger dig!

Vi vill leverera en så bra medlemsupplevelse som möjligt, vi har samlat information nedan angående ditt nuvarande eller framtida medlemskap på Barsebäck!

Våra partnerskap samt våra löften till dig som partner

Våra Partners

Öppettider & Kontaktuppgifter

Barsebäck Resort kommer alltid att göra sitt bästa för att svara på alla dina frågor och funderingar.

Klicka på kontakta oss för att hitta all nödvändig information för att nå och hitta oss!

Denna webbplats använder cookies för att följa statistik på våra användare i syfte att bättre möta deras behov. Önskar du ej delta i denna statistik kan man stänga av cookies i respektive webbläsare.