Barsebäck Partners

Vår Partner Club​ -

Vi tror på synergier. Att synas och verka i ett sammanhang som skapar nya möjligheter i ett annat forumx. Vi tror också på golf, med golf kommer fler kontaktytor och nya möjligheter, för din personliga utveckling och för din verksamhet. Ett fantastiskt sätt att stärka befintliga relationer och bygga nya. Både med medarbetare och kunder.

Så mycket potential.

Just därför finns Barsebäck Partner Club. Ett smart sätt att kombinera golfen med din verksamhet. 

När du väl har valt en partnernivå kan du forma den ytterligare genom att lägga till just de delar som du värdesätter på Barsebäck. Till exempel företagsgolf, paddling eller lokaluthyrning för konferenser.

Anpassa ditt partnerskap. 

Som medlem i Barsebäck Partnerklubb erbjuds du även möjlighet till shotgunstarter för upp till 100 personer, exponering i klubbhuset och på banan, rangebollar och golf-ID.

Alla paket inkluderar våra partnerträffar. Barsebäck Partnerklubb träffas sex gånger under året för att göra nya bekantskaper under bl.a inspirerande föreläsningar från business, frukostyoga eller under en partnergolf.

Men du får mer än så. Det är mycket på gång och vi har stora spännande planer för hela Barsebäck. Det blir en anläggning att verkligen njuta av. Allt detta är en del av Barsebäck Partner Club.

Läs mer om våra olika paket och välj det som passar dig och ditt företag bäst.


partnernivå

Premium


partnernivå

Standard


partnernivå

Social

blir partner

Kontakt -

Är du befintlig medlem eller är du intresserad av att bli medlem? Tveka aldrig på att höra av dig till oss!  

Barsebäck Personal-20

Anna Svantesson
Golf operation Manager
tel: 0708 58 60 03

E-post: Anna@Barseback.com

Denna webbplats använder cookies för att följa statistik på våra användare i syfte att bättre möta deras behov. Önskar du ej delta i denna statistik kan man stänga av cookies i respektive webbläsare.