Jobba hos oss

Lediga tjänster

Mer än bara en arbetsplats

Barsebäck Resort är en arbetsplats för dig som vill mer i karriären. Vi letar alltid efter talanger som delar vår passion att överträffa förväntningar och skapa minnesvärda upplevelser. Hos oss är möjligheterna lika stora som din ambition. Om ingen av de aktuella tjänsterna nedan känns som den perfekta matchningen för dig, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Ta steget mot en givande karriär och bli en del av Barsebäck Resort-familjen.

Är du intresserad av någon av våra lediga tjänster eller vill skicka en spontanansökan,
skicka din ansökan till jobb@barseback.com.

Se våra lediga tjänster

F&B ansvarig - Läs mer

Vill du mer än där du är idag?


På Barsebäck golf & resort finns nu en spännande möjlighet för dig som vill utforma ditt alldeles egna F&B team och skapa nya upplevelser för våra gäster. Kanske är du idag F&B manager eller Kökschef och vill mer?

Om tjänsten

Bli F&B ansvarig i en fantastisk miljö. Skapa upplevelse på en av Sveriges ledande golfdestinationer, belägen vid det majestätiska Öresund. På Barsebäck Resort, en plats där himmel möter hav och golf möter passion söker vi dig som vill vara med och skapa gästupplevelser.

Med ansvar för vår restaurangverksamhet som omfattas av en bistro i klubbhuset, våra halfway houses samt konferens får du en ledande roll och förutsättningar för att bygga ett team med likvärdiga ambitioner. Här är varje måltid mer än bara mat.

Oavsett vem du är eller vad du jobbar med på Barsebäck Resort så utför vi varje uppgift med passion, professionalism och omtanke. För att trivas hos oss är det viktigt att detta känns naturligt i ditt dagliga arbete.

Som en kärleksfull ledare med passion för gäster och upplevelser är du en inspiratör för ditt team och våra gäster. Du har ett öga för detaljer och lämnar inget åt slumpen.

Om du är en ledare med höga ambitioner som vill vara med och driva vår resort till högsta nivå, då kan detta vara en tjänst för dig.

Omfattning: Heltid
Anställningsstart: Helst 1 mars 2024
Vi kan erbjuda dig och de du vill ha med på resan en trygg och fast anställning.

Om Barsebäck Resort

Barsebäck Resort är mer än bara golf. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där minnen skapas. Vi är stolta över vår plats, våra faciliteter och vår historia. Men ambitionen är att bli bäst i allt vi gör. Med en vision om att bli Nordens ledande golfdestination söker vi nu dig som vill vara med på resan.

Ansök

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com


Är du den vi tror att vi söker bokar vi in ett möte och berättar om vägen framåt och hur vi tillsammans når dit.

Servis - Läs mer

När du gör någonting som du genuint älskar, då märks det.

Vi letar nu efter dig som har erfarenhet inom restaurang och vill vara med och ta vår restaurangupplevelse till högsta nivå.

Om tjänsten

Jobba i servis på en magisk plats. Skapa gästupplevelse på en av Sveriges ledande golfdestinationer, belägen vid det majestätiska Öresund. På Barsebäck Resort, en plats där himmel möter hav och golf möter passion söker vi dig som vill vara med och förvandla vår restaurangupplevelse till något som stannar kvar hos gästerna.

Hos oss får du arbeta i ett team med höga ambitioner och där rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och har ett sinne för gästvänlighet. Däremot så kan en personlighet gå före erfarenhet för rätt person. Du tycker inte bara att det är viktigt att ge varje gäst en unik upplevelse, du känner det i hjärtat. Det här är viktigt eftersom vi tror att det märks om du inte gör det. Och då kommer det inte att fungera, eftersom det är på dina och dina kollegors axlar som ansvaret för att nå vårt mål vilar. Det är inte inredningen, banan eller utsikten. Det är du. Vår restaurangverksamhet omfattas av en bistro i klubbhuset, våra half way houses samt konferens. Här är varje måltid mer än bara mat.

Om du vill vara med och ta vår restaurangupplevelse vidare. Då kan detta vara en tjänst för dig.

Omfattning: Heltid eller deltid
Anställningsstart: 1 mars och framåt (ett par platser är vikta för er som har sommarlov)

 

Om Barsebäck Resort

Barsebäck Resort är mer än bara golf. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där minnen skapas. Vi är stolta över vår plats, våra faciliteter och vår historia. att bli bäst i allt vi Med en vision om att bli Nordens ledande golfdestination söker vi nu dig som vill vara med på resan. Vi erbjuder personalboende på området.

Ansök

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv SERVIS i ämnesraden.

Kock - Läs mer

Älskar du genuint att laga mat?

Vi letar nu efter dig som har erfarenhet inom restaurang och vill vara med och skapa härliga gästupplevelser varje dag.

Om tjänsten

Hos oss är det ett livsstilsval att jobba som kock på en restaurang med en helt unik placering i en trygg och ordningsam miljö som lever tre arbetspass om dagen (frukost, lunch, kväll). Du får möjligheten att skapa matupplevelser på en av Sveriges ledande golfdestinationer, belägen vid det majestätiska Öresund. På Barsebäck Resort, en plats där himmel möter hav och golf möter passion. Dit söker vi dig som vill vara en del av ett passionerat team.

Hos oss får du arbeta i ett team med höga ambitioner och där rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurangkök. Du bör ha ett genuint intresse för matlagning och uppskattar tjusningen med att laga mat. Du är självgående, har mycket energi och är bra på att samarbeta. Barsebäck Resort är en arbetsplats för dig som vill mer i karriären. Här drömmer vi stort och har ambitiösa mål och, kanske viktigast av allt, vi har en plan för att nå dem. Därför vet vi två saker.

Vi behöver flera kockar till vårt team och med dig i rollen så kan det bli succé.

Vår restaurangverksamhet omfattas av en bistro i klubbhuset, våra halfway houses samt konferens. Här är varje måltid mer än bara mat.


Omfattning:
Heltid eller deltid efter önskemål
Anställningsstart: 1 mars och framåt (då vi söker flera kockar kan en anställning under sommarlovet vara aktuell för någon/några)


Om Barsebäck Resort

Barsebäck Resort är mer än bara golf. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där minnen skapas. Vi är stolta över vår plats, våra faciliteter och vår historia. att bli bäst i allt vi Med en vision om att bli Nordens ledande golfdestination söker vi nu dig som vill vara med på resan. Vi erbjuder personalboende på området.


Ansök

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv KOCK i ämnesraden.

Hotell - Läs mer

Vi söker en passionerad och gärna erfaren hotellmedarbetare som brinner för service i världsklass.

Om tjänsten

Vi utökar vårt härliga team på Barsebäck Golf Resort!
Du kommer jobba i hotellets reception och ha direkt kontakt och ge service till våra gäster, men även i vår nya satsning- RUFF indoor golf där vi har 4 simulatorer till uthyrning, samt god mat och dryck till försäljning.

Låter detta som du? Skicka din ansökan redan idag!
Barsebäck Resort är en arbetsplats för dig som vill mer i karriären. Här drömmer vi stort och har ambitiösa mål och, kanske viktigast av allt, vi har en plan för att nå dem.

Din personlighet och attityd är det viktigaste och vad som vinner gästens förtroende.
Vi är redan nu en fantastisk personalgrupp och erbjuder bra personalförmåner. Rutinerna och systemen är på plats (vi arbetar i systemen HotSoft, Trivec och Truepos) och vi vill tillsammans med dig ta ett steg till i gästupplevelsen.

I sommar beräknas vi ha fler gäster än någonsin, inte minst från andra europeiska länder.
På plats har vi ett gediget utbildningsprogram och en stark grupp med ledare som utgör en bra grund för dina framtida mål.

Arbetet är förlagt på dagtid, kvällstid och helger.

Omfattning: Heltid eller deltid
Anställningsstart: 1 mars och framåt

Om Barsebäck Resort
Till Barsebäck Resort kommer du för att spela golf i världsklass. Vi erbjuder också bekvämt boende i nyrenoverade hotellrum och villor, kärleksfull mat och upplevelser i en magisk miljö med utsikt över Öresund. Det är det som gör oss till en resort som du gärna besöker igen och igen. Läs mer på barseback.com. Vi erbjuder personalboende på området.

Ansök
Vill du bidra till Barsebäcks hotell och RUFF-upplevelse? Då uppmuntrar vi dig att skicka din ansökan. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv HOTELL i ämnesraden.

Halfway Houses - Läs mer

Vi söker en passionerad medarbetare till våra Halfway Houses.

Om tjänsten

Vi utökar vårt härliga team på Barsebäck Golf Resort! Du kommer jobba i en av våra två halfway houses som ligger ute på våra banor. Här jobbar du själv under ditt pass och ger service till våra gäster. I våra Halfway Houses så serveras bland annat korv, smörgåsar, godis och dryck.

Din personlighet och attityd är det viktigaste och vad som vinner gästens förtroende. Rutinerna och systemen är på plats och vi vill tillsammans med dig ta ett steg till i gästupplevelsen. I sommar beräknas vi ha fler gäster än någonsin, inte minst från andra europeiska länder. Arbetet är förlagt på dagtid alla veckans dagar.

Omfattning: Deltid
Anställningsstart: 1 mars och framåt (denna tjänst är även lämplig för dig som går i skolan).

Om Barsebäck Resort
Till Barsebäck Resort kommer du för att spela golf i världsklass. Vi erbjuder också bekvämt boende i nyrenoverade hotellrum och villor, kärleksfull mat och upplevelser i en magisk miljö med utsikt över Öresund. Det är det som gör oss till en resort som du gärna besöker igen och igen. Läs mer på barseback.com. Vi erbjuder personalboende på området.

Ansök
Vill du bidra till Barsebäcks hotell och RUFF-upplevelse? Då uppmuntrar vi dig att skicka din ansökan. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv HALFWAYHOUSE i ämnesraden.

Reception/golfshop

Vill du ge gästerna på Nordens bästa golfresort ett hjärtligt bemötande?

Nu har du chansen. Säsongsarbetare till vår reception och golfshop. Vi söker både dig som kan arbeta oftare och redan snart och dig som kan arbeta på helger och lov.

Det första intrycket

Som Receptionist och Butiksassistent är du den första kontaktpunkten för våra medlemmar och gäster. Du spelar en avgörande roll för att skapa en välkomnande och positiv helhetsupplevelse där vårt mål hela tiden är att överträffa gästens förväntan.


Om tjänsten

Du kommer att välkomna och serva våra medlemmar och gäster. Svara på frågor i receptionen, telefon och mejl. Du kommer att ta emot bokningar för golfspel, bilar, vagnar och golflektioner. Vi arbetar i tidsbokningssystemet GIT och kassasystemet Crona. Du kommer även jobba i golfshopen med försäljning av kläder, skor och utrustning från välkända golfmärken. På Barsebäck får du möjligheten att arbeta i en fartfylld och dynamisk miljö.

Här får du friheten att vara kreativ och anta nya utmaningar. Vi söker dig som är positiv, välkomnande och lösningsorienterad som trivs i en miljö med stundtals högt tempo. Tidigare erfarenhet av golf, kundtjänst och försäljning är meriterande. Tjänsten är säsongsbaserad med start 20 mars och löper fram till oktober. Arbetet är förlagt både på vardagar och helger. Rekrytering sker löpande.


Omfattning:
Deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Anställningsform: Säsongsjobb / Feriejobb
Antal jobb: 2
Finns möjlighet till personalboende

Om Barsebäck Resort
Till Barsebäck Resort kommer du för att spela golf i världsklass. Vi erbjuder också bekvämt boende i nyrenoverade hotellrum och villor, kärleksfull mat och upplevelser i en magisk miljö med utsikt över Öresund. Det är det som gör oss till en resort som du gärna besöker igen och igen. Läs mer på barseback.com. Vi erbjuder personalboende på området.


Ansök

Skicka ditt CV och personligt brev till anna.svantesson@barseback.com och skriv ”Golfshop” i ämnesraden.

Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att höra av dig.