Jobba hos oss

Lediga tjänster

Mer än bara en arbetsplats

Barsebäck Resort är en arbetsplats för dig som vill mer i karriären. Vi letar alltid efter talanger som delar vår passion att överträffa förväntningar och skapa minnesvärda upplevelser. Hos oss är möjligheterna lika stora som din ambition. Om ingen av de aktuella tjänsterna nedan känns som den perfekta matchningen för dig, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Ta steget mot en givande karriär och bli en del av Barsebäck Resort-familjen.

Är du intresserad av någon av våra lediga tjänster eller vill skicka en spontanansökan,
skicka din ansökan till jobb@barseback.com.

Se våra lediga tjänster

Servis - Läs mer

När du gör någonting som du genuint älskar, då märks det.

Vi letar nu efter dig som har erfarenhet inom restaurang och vill vara med och ta vår restaurangupplevelse till högsta nivå.

Om tjänsten

Jobba i servis på en magisk plats. Skapa gästupplevelse på en av Sveriges ledande golfdestinationer, belägen vid det majestätiska Öresund. På Barsebäck Resort, en plats där himmel möter hav och golf möter passion söker vi dig som vill vara med och förvandla vår restaurangupplevelse till något som stannar kvar hos gästerna.

Hos oss får du arbeta i ett team med höga ambitioner och där rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av servering och har ett sinne för gästvänlighet. Däremot så kan en personlighet gå före erfarenhet för rätt person. Du tycker inte bara att det är viktigt att ge varje gäst en unik upplevelse, du känner det i hjärtat. Det här är viktigt eftersom vi tror att det märks om du inte gör det. Och då kommer det inte att fungera, eftersom det är på dina och dina kollegors axlar som ansvaret för att nå vårt mål vilar. Det är inte inredningen, banan eller utsikten. Det är du. Vår restaurangverksamhet omfattas av en bistro i klubbhuset, våra half way houses samt konferens. Här är varje måltid mer än bara mat.

Om du vill vara med och ta vår restaurangupplevelse vidare. Då kan detta vara en tjänst för dig.

Omfattning: Heltid eller deltid
Anställningsstart: 1 mars och framåt (ett par platser är vikta för er som har sommarlov)

 

Om Barsebäck Resort

Barsebäck Resort är mer än bara golf. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där minnen skapas. Vi är stolta över vår plats, våra faciliteter och vår historia. att bli bäst i allt vi Med en vision om att bli Nordens ledande golfdestination söker vi nu dig som vill vara med på resan. Vi erbjuder personalboende på området.

Ansök

Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv SERVIS i ämnesraden.

Hovmästare - Läs mer

När du gör någonting som du genuint älskar, då märks det.

Vi letar nu efter dig som vill jobba som hovmästare och är över 20 år har erfarenhet inom restaurang/bar och vill vara med och ta vår restaurangupplevelse till nästa nivå.


Om tjänsten
Jobba som supervisor på en magisk plats. Skapa gästupplevelser på en av Sveriges ledande golfdestinationer, belägen vid det majestätiska Öresund. På Barsebäck Resort, en plats där himmel möter hav och golf möter passion söker vi dig som vill vara med och förvandla vår restaurangupplevelse till något som stannar kvar hos gästerna.

Hos oss får du jobba i ett team med höga ambitioner och där rätt attityd väger lika tungt som erfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet av servering samt bar och har ett sinne för gästvänlighet. Däremot så kan en personlighet gå före erfarenhet för rätt person. Du tycker inte bara att det är viktigt att ge varje gäst en unik upplevelse, du känner det i hjärtat. Det här är viktigt eftersom vi tror att det märks om du inte tycker det. Och då kommer det inte att fungera, eftersom det är på dina och dina kollegors axlar som ansvaret för att nå vårt mål vilar. Det är inte inredningen, banan eller utsikten. Det är du.

Vår restaurangverksamhet omfattas av en bistro i klubbhuset, våra half way houses samt konferens. Här är varje måltid mer än bara mat.

Om du vill vara med och ta vår restaurangupplevelse vidare. Då kan detta vara en tjänst för dig

Omfattning: Heltid eller deltid
Anställningsstart: Dagens datum och framåt


Om Barsebäck Resort
Barsebäck Resort är mer än bara golf. Det är en plats där drömmar blir verklighet och där minnen skapas. Vi är stolta över vår plats, våra faciliteter och vår historia. Med en vision om att bli Nordens ledande golfdestination söker vi nu dig som vill vara med på resan.

Vi erbjuder personalboende på området.

Ansök
Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan med CV och personligt brev till jobb@barseback.com skriv Hovmästare i ämnesraden.

Golfbanearbetare - Läs mer

Varmt välkommen att ta hand om och sköta en av Sveriges vackraste golfbanor med utsikt över Öresund.

Om tjänsten

Drivs du av möjligheten att få lära dig nya saker och att utvecklas i din arbetsroll? Trivs du med att vara en del av ett team? Då kan vi ha jobbet för dig!.

Vi söker nu ett antal golfbanearbetare för säsongsarbete 2024, som har följande kvalifikationer:

Erfarenhet från skötsel av golfbanor, lantbruk eller grönyteskötsel

  • Körkort
  • Maskinvana
  • Tjänsten är en säsongsanställning på heltid, schemalagd dag/helg. Vår säsong löper mellan april och oktober. Vi är anslutna till kollektivavtalet Gröna – Kommunal.

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Säsongsarbete
Antal jobb: 3

Kvalifikationer/Meriterande
Golfbanearbetare – 2-4 års erfarenhet

Om Barsebäck Resort
Barsebäck Golf and Resort är en av Nordens främsta golfanläggningar, känd för sina vackra banor och förstklassiga faciliteter. Med en lång tradition av att vara värd för internationella turneringar, erbjuder vi en unik arbetsmiljö för golfentusiaster och professionella inom grönyteskötsel. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard och skapa en exceptionell upplevelse för våra medlemmar och gäster.


Ansök

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor eller ansökan är du välkommen att kontakta Course Manager, Barry Crawford, via e-mail: barry.crawford@barseback.com.

Vi ser fram emot att få fler medarbetare till vårt Team Barsebäck!