Affärsnätverk

Där golf blir till affärer

The Club är ett noga utvalt nätverk av företagare som brinner för golf. Som medlem i The Club kan du spela så mycket golf du orkar samtidigt som du utökar ditt kontaktnät med likasinnade. Ta plats bland Skånes företagare, gör fler affärer och skapa utrymmet ditt företag förtjänar. I The Club kan du njuta av allt Barsebäck Resort erbjuder. I gengäld blir du en vinnare både i golfen och arbetet. 

The Club

Spela golf och stärk ditt nätverk

Upplev golfens förtrollande värld med The\Club. Med obegränsat spel på både Ocean Course och Pine Course eller 20 greenfee-checkar får du tillgång till enastående golfupplevelser.

Affärsnätverk
Dessutom inkluderar medlemskapet i The\Club tillgång till ett brett nätverk av företagare och deltagande i våra inspirerande nätverksträffar. Varje år samlas vi 20 gånger för träffar där golfen står i fokus, samt nätverkandesträffar som inkluderar frukostar, luncher och middagar.

Bollpengar
Maximera din träning med 4000 bollpengar på vår moderna driving range, komplett med ’Toptracer’ för en optimal träningsupplevelse. Skräddarsy ditt paket med add-ons och få allt bekvämt samlat på en enda faktura.

Broderad golfbag och rådgivning
Som medlem i The\Club får du även en exklusivt broderad golfbag – The\Club – som symbol för din tillhörighet till vår gemenskap. För att ta ditt spel till nästa nivå erbjuder vi även personliga genomgångar med Mattias, där du får skräddarsydda råd och tips för att förbättra din teknik och strategi.

Spela förstklassig golf
Utöver detta får du möjlighet att njuta av förstklassig golf varje dag på våra två 18-hålsbanor och vår inomhusanläggning Ruff, vilket garanterar säsong året runt. Vår moderna driving range, fina greener och utmärkta wedgeområde ger utmärkta träningsmöjligheter, och vårt Performance Center erbjuder lektioner för att finslipa din teknik.

Ökad chans för exponering
Vi strävar alltid efter att hålla våra banor på topp med årliga korrigeringar och ombyggnationer. Som medlem får du även förtur att vara sponsor på kommande stortävlingar, vilket ger dig extra exponering och möjlighet att stötta golfgemenskapen.

Gå med oss och upptäck en värld av golf med alla dess fördelar och möjligheter!

Nätverksträffar 2024

29 feb - Fika Ruff

Arrangeras av Mickael Lundin, VD Barsebäck Resort

4 april - Middag med Tareq Taylor

Tareq Taylor står för middagen.

15 maj – Frukostträff

Arrangeras av Skandia

10 jul – Frukostträff

Arrangeras av PGA & Solheim

16 aug – Lunchträff

Arrangeras av Anna Röding

21 Aug – Frukostträff

Arrangeras av Akea

12 sep – Frukosträff

Arrangeras av Hans Lindeblad

25 sep – Lunchträff

Arrangeras av Bonnier News

18 okt – Lunchträff

Arrangeras av Oatly

6 dec – Julbord + Ruff

Arrangeras av Barsebäck

Golfträffar 2024

18 apr - Match mot The Scandinavian

Arrangeras av Barsebäck

30 april - Match mot KGK

Arrangeras av Barsebäck

3 maj – Boll och klubbor

Arrangeras av Barsebäck

21 maj – Match mot Great Northern

Arrangeras av Barsebäck

3 jun – PGA 4-Ball

Arrangeras av Barsebäck

8 Aug – Clinic med Steven

Arrangeras av Barsebäck

27 aug – The Club mästerskap

Arrangeras av Barsebäck

18 sep – Match mot KGK

Arrangeras av Kristianstad GK i Kristianstad

4 okt – Match mot Great Nothern

Arrangeras hos Great Northern

10-11 okt – Träff på Vallda

Arrangeras hos Vallda

Bli medlem

Vilket passar dig?

Det finns två medlemskap i The Club. Oavsett medlemskap är du välkommen att delta på partnerträffar, inspirerande föreläsningar och exklusiva golftävlingar. Båda medlemskapen tillåter dig att ta del av Barsebäcks alla bekvämligheter, men de har också sina skillnader. Är du nyfiken på att veta mer om The Club? Undrar du vilket medlemskap som hade passat dig? Gör en förfrågan via knappen nedan så berättar vi mer om upplägget!