Företagsmedlem

Mer än bara golf och affärer

The Club är ett noga utvalt nätverk av företagare som brinner för golf. Som medlem i The Club kan du spela så mycket golf du orkar samtidigt som du utökar ditt kontaktnät med likasinnade. Ta plats bland Skånes företagare, gör fler affärer och skapa utrymmet ditt företag förtjänar. I The Club kan du njuta av allt Barsebäck Resort erbjuder. I gengäld blir du en vinnare både i golfen och arbetet. 

The Club

Ett växande nätverk

Som medlem i The Club är du en viktig del i vårt nätverk tillsammans med andra golfintresserade företagare. Använd nätverket till din fördel och gör fler affärer och spela mer golf i världsklass.

Hög kompetens under samma tak
Du kommer bli inbjuden till sju partnerträffar om året. Träffarna är ett utmärkt sätt att bygga värdefulla relationer och visa upp ditt företag. Vi alla brinner för företagande och golf vilket är en bra utgångspunkt för att bygga starka band och trevlig stämning.

Inspiration och uppladdning
Årligen arrangerar The Club inspirerande föredragskvällar. De som föreläser är välrenommerade namn från företags- och sportvärlden. Tidigare föreläsare har till exempel varit Nils van der Poel, Patrick Oderling och Magnus Helgesson.

Ta sikte på priset
Som medlem i The Club är du direkt kvalificerad för en exklusiv golftävling där vi utmanar våra vänner på Vallda och Vasatorp.

Eventkalender 2023

13 apr - The Myth, the Legend

Christian ”Kricken” Härdin bjuder tillsammans med Mattias Eliasson och pro Caroline Condrup in till en exklusiv träning.

11 maj - Test and Drive

Vi provkör de nya bilarna från BYD och känner på de senaste klubborna från Ping, Titleist och Callaway.

29 MAJ – Play with the Pros

Delta i ProAM inför stortävlingen PGA 4-ball Championship.

3 AUG – A Winning Team

Förbundskapten för Färöarnas fotbollslag och tidigare U21-tränare för Svenska landslaget, Håkan Ericson föreläser om hur man bygger ett vinnande lag.

6 SEP – Nine And Dine

Vi spelar 9 hål på Ocean Course och avslutar med en middag. Välkommen att ta med en gäst.

6 OKT – The Challenge

Vi utmanar vännerna på Vasatorp och Vallda i en exklusiv 18 hål scramble.

2 NOV – Legends Of The Sport

Våra medlemmar Henrik Larsson, Andreas Granqvist och Pontus Borg föreläser och summerar fotbollssäsongen.

Två Medlemskap

Vilket passar dig?

Det finns två medlemskap i The Club. Oavsett medlemskap är du välkommen att delta på partnerträffar, inspirerande föreläsningar och exklusiva golftävlingar. Båda medlemskapen tillåter dig att ta del av Barsebäcks alla bekvämligheter, men de har också sina skillnader. Är du nyfiken på att veta mer om The Club? Undrar du vilket medlemskap som hade passat dig? Gör en förfrågan via knappen nedan så berättar vi mer om upplägget!