Konferens

Barsebäck Resort

Din konferens är lika viktig som ett mästerskap

Golfproffsen har kämpat om titeln på Barsebäck Resort 15 gånger. Det handlar om tävlingar som kräver noggrann planering med tusentals besökare. På samma sätt jobbar vi när vi planerar och arrangerar din konferens. Vi vet att det finns minst lika många företag i världen som recept för en lyckad konferens. Därför tror vi på flexibilitet och ett specialanpassat innehåll efter ditt företag. Dessutom hjälper vi dig med upplägget – så du får mer tid till annat. 

Läget

En bra utgångspunkt

Barsebäck Resort sträcker sig utmed havet och bjuder på en storslagen utsikt över Öresund. Omgivningen runt konferensanläggningen är dock bara en bra start för ett lyckat företagsevent och det finns alltid mer att uppleva på Barsebäck. 

Vistelsen

Anpassat efter ditt företag

Som deltagare kan du förvänta dig dagar fyllda med nyttiga möten, roliga team buildingaktiviteter och god mat. Här vistas du ljusa möteslokaler och bor bekvämt på nyrenoverat hotell eller i villa. Upplev en konferens anpassad efter ditt företag. En konferens som ger nöjda kollegor och som skapar värde för hela företaget.  

Skicka förfrågan

Låt oss hjälpa dig med upplägget

Det är inte lätt att planera en konferens på egen hand.
Allt du behöver göra är att fylla i formuläret.