Mat & dryck

Barsebäck Resort

Mer än bara en restaurang

På Barsebäck Resort älskar vi mat och här behöver du aldrig gå hungrig. Oavsett om du vill ha något lättare före rundan eller vill slå på stort och fira med en finmiddag, så har vi något för dig. Maten tillagas alltid från grunden med närproducerade råvaror i säsong. Under året arrangerar vi också flera matevent, håll utkik efter tillställningen som faller dig i smaken.
Bistron har stängt för säsongen. Öppnar igen 27 mars 2024.

Ruff indoor golf

Enkelt och gott

I RUFF-baren kan du förlänga golfupplevelsen med spel på simulatorer. Här kan du ta en kall öl och äta klassiska rätter som hamburgare och Chips Royale. Goda och bekanta smaker som ger dig kraft för mer golf.

Bistro

Känn dig som mer än bara hemma

Bistron är navet på Barsebäck Resort. Här kan du njuta av en frukostbuffé innan rundan, mysig helgbrunch och goda lunchklassiker. På kvällen förvandlas bistron till en restaurang med plats för trevliga middagar. Stängt för säsongen. Öppnar igen 27 mars 2024.

Baren

Dryck och smårätter

I klubbhuset hittar du Baren och den perfekta samlingsplatsen i en avkopplande miljö med utsikt över havet. Här kan du varva ner, kolla på golf eller bara njuta med läskande dryck och goda tilltugg. Stängt för säsongen. Öppnar igen 27 mars 2024.

Half Way Houses

Mer än bara en kiosk

I våra två kiosker hittar du goda italienska glassar och den svenska golfklassikern – korv med bröd. Perfekta stoppet för att fylla på energi under rundan eller för dig som behöver plocka upp något snabbt i farten. Stängt för säsongen. Öppnar igen 27 mars 2024.